PKN
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden (PKN)
 
SCHENKEN KAN UW BIJDRAGE AAN DE GEMEENTE VERHOGEN ZONDER EXTRA KOSTEN

SCHENKEN KAN UW BIJDRAGE AAN DE GEMEENTE VERHOGEN ZONDER EXTRA KOSTEN

Indien u onder de 1% van uw belastbaar inkomen blijft of boven de 10% uitkomt, dan is het raadzaam om een periodieke schenkingsovereenkomst met onze gemeente te overwegen.

De overeenkomst geldt voor een periode van vijf jaar. Na het aangeven van een vast bedrag per jaar en het verder invullen en ondertekenen van een simpel formulier, kunt u elke euro die u aan de gemeente uitgeeft, volledig aftrekken van de inkomstenbelasting.
 

Een rekenvoorbeeld:
 
Voorbeeld 1: U geeft EUR 500 per jaar aan de gemeente en u betaalt 42% loonheffing. Dit houdt in dat u 42% van uw gift terug krijgt van de belastingdienst. Als u de kosten voor  u gelijk wilt houden op EUR 500, maar wel meer wilt geven aan de kerk, dan kunt u het bedrag verhogen tot EUR 862 (dit gaat dan in z’n geheel naar de kerk) en u krijgt EUR 362 (42% van EUR 862) van de belastingdienst terug, dus netto kost het u nog steeds EUR 500.
 
Voorbeeld 2: Indien u 52% loonheffing betaalt dan kan het bedrag voor de kerk verhoogd worden tot EUR 1042. U krijgt dan EUR 542 terug van de belastingdienst en dus blijft het netto bedrag voor u EUR 500.
 
Er is een mogelijkheid om uw teruggave per maand uitgekeerd te krijgen, of u kunt het eenmaal per jaar verrekenen bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.
 

terug
 
 

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur
meer details

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN
datum en tijdstip 22-03-2019 om 18.30 uur
meer details

 
BEZORGERS MEERKONTAKT GEZOCHT!

Elders in Meerkontakt heeft u kunnen lezen dat er weer een bezorger is gestopt.
Nu zoeken we gemeenteleden die deze taak op zich willen nemen.
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532. Email:
  meer
 
HARTELIJK DANK VOOR AL UW TOEZEGGINGEN BIJ KERKBALANS!

De actie “Kerkbalans” is weer grotendeels achter de rug.  In januari ontving u allen een verzoek om uw vrijwillige bijdragen voor 2019 toe te zeggen. Velen hebben daaraan gehoor gegeven, waarvoor wij u van harte dank zeggen.

Het College van Kerkrentmeesters meer
 
VRIJWILLIGERS GEVRAAG.....

..................voor de reparatie van een schuurdakje en vernieuwen van de blokhut bij de pastorie.
Lees hierover meer onder College van Kerkrentmeesters! meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.