zo 17 mei 2020  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. L.J. Rasser (Amsterdam)
Woorddienst

Wegens het corona virus wordt op deze zondag géén kerkdienst in de Pelgrimskerk gehouden. Maar Kick Koldewijn is zo bereidwillig geweest om voor alle belangstellenden onder ons een schriftlezing en preek "op papier" te maken. De moeite waard om te lezen in deze wel zeer bijzondere tijden, waarin we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten in de Pelgrimskerk. Desondanks of misschien wel juíst in deze tijd: veel leesgenoegen gewenst en laten we hier "iets van meenemen" in de komende week. Wijsheid, een gezegende zondag en een goede week gewenst!

Beste mensen,
Op weg naar Pinksteren volg ik het kerkelijk jaar en/of de oecumenische schriftlezingen.
Voor morgen is dat zondag Rogate met wit als liturgische kleur.
Aanstaande woensdag ligt de preek voor Hemelvaart  in uw bus en de zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren is volgens het kerkelijk jaar "Wezenzondag".
"Ik zal u niet als wezen achterlaten", Johannes 14: 18a
Ben mij ervan bewust, dat u daarin ook mij met m'n empatische invalshoek tegenkomt.
Veel leesplezier en wie weet, gaan we een periode tegemoet waarin voor kerkdiensten toegangskaartjes worden verstrekt...hoe vreemd kan het gaan.
Moed houden maar en tot ziens!,
Kick
/uploads/klant446/files/preek 643 Badhoevedorp Kick Koldewijn - 2020-05-17.doc

Reacties naar aanleiding van de preken zijn altijd welkom. De coördinator voor het duursturen in de betreffende gemeente kunnen die - met vermelding van E-mail adres - naar mij doorsturen, waarna ik contact zal opnemen. Kick Koldewijn.

terug