HET "LIJNDENFONDS" WAT BEDOEL JE?

Jan Handgraaf met zijn leden: de heren die beheren!
HET "LIJNDENFONDS" WAT BEDOEL JE?

Ambtsdragers en gemeenteleden die menen een project te hebben dat écht op geen andere manier kan worden gefinancieerd, dienen een verzoek in bij de "beoordelingecommissie" van het fonds.

Dat verzoek moet natuurlijk wel goed voorzien zijn van een omschrijving, een begroting en een opgave van het bedrag dat wordt gevraagd met een degelijke onderbouwing. Ook moet goed worden aangegeven welke andere financiëringsmogelijkheden zijn onderzocht, zodat de beoordelingscommissie ook tot een afgewogen besluit kan komen.

Dat besluit hoeft niet automatisch "toekenning" in te houden. Wanneer je bij voorbeeld op het laatste moment een "leuke" aktiviteit bedenkt, maar vergeten bent die te begroten en die dus niet in de normale kerkbegroting staat kun je niet "als vanzelf" bij het fonds aankloppen. Het moet écht gaan om iets bijzonders!
Zo kun je denken aan een investering binnen de gemeente die anders niet of op langer termijn pas mogelijk is. Een voorbeeld daarvan was de aanschaf van een prachtige beamer, die er alleen kon komen dankzij dit fonds.
Maar ook andere, inhoudelijke, aktiviteiten kunnen hiervoor in aanmerking komen, mits.......ja mits er een goede onderbouwing is en het niet op een andere manier tot stand kon/kan komen.

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer