Als u op het toezeggingformulier ons machtigt voor automatische incasso, regelen wij de incassering van uw kerkelijke bijdrage. U hoeft dan verder niets meer te doen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Mogelijk behoort u tot de groep die de brief nog niet heeft ingeleverd en/of nog niet toegekomen is aan het toezeggen van een financiële bijdrage aan de kerk.
In dat geval vragen wij u uw toezegging alsnog te doen.

Dat kan door uw toezegging in het “offerblok” in de hal van de kerk te deponeren, maar wij zijn ook graag bereid uw toezeggingsformulier bij u langs te halen. Neem in dat geval contact op met Foeke Dekker telnr 020 8900175/0621572847; mail: .

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE
datum en tijdstip 12-05-2019 om 15.00 UUR

datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - WIE EN WAT IS EEN VERRASSING
datum en tijdstip 17-05-2019 om 18.30 uur

KLOOSTERWEEKEND 14-16 JUNI 2019.
datum en tijdstip 14-06-2019 om 13.00 UUR