KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

OVERWEEGT U UW GIFT OF BIJDRAGE VAST TE LEGGEN?

Dat kan op twee manieren:
1.Geef bij het invullen van uw formulier voor KERKBALANS in januari aan dat u tot u dat zelf wijzigt een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar toezegt. U heeft er dan verder "geen omkijken" meer naar en u geeft uw kerk periodiek een vaste bijdrage.
2. U kunt ook uw periodieke bijdrage aan de kerk vastleggen in een "overeenkomst". Die sluit u af met de penningmeester van onze kerk.
Deze bijdrage kunt u fiscaal aftrekken, ongeacht de "drempel"die de fiscus normaal stelt. Op die manier kunt u méér bijdragen terwijl u hetzelfde uitgeeft!

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE
datum en tijdstip 12-05-2019 om 15.00 UUR

datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - WIE EN WAT IS EEN VERRASSING
datum en tijdstip 17-05-2019 om 18.30 uur

KLOOSTERWEEKEND 14-16 JUNI 2019.
datum en tijdstip 14-06-2019 om 13.00 UUR