AANDACHT VOOR BIJBEL - DOWNLOAD DE APP MIJNBIJBEL AANDACHT VOOR BIJBEL - DOWNLOAD DE APP MIJNBIJBEL

Het thema van dit jaar komt uit het verhaal van de genezing van Bartimeüs uit Marcus 10. Het NBG stelt gratis materiaal beschikbaar om Bijbelzondag tot een feestelijke dag te maken voor jong en oud. Er worden ook tips voor de kerkdienst geboden, en een exegetische schets over Marcus 10 met een verrassend tekenfilmpje en een speciale aflevering van Bijbel Basics, de kindernevendienstmethode voor de leeftijd van 4-12 jaar. Alle materialen zijn kosteloos te verkrijgen:
www.bijbelgenootschap.nl/projecten/bijbelzondag. En in veel kerken wordt gecollecteerd voor bijbels voor schoolkinderen in Kenia (elke kind een eigen bijbel), mede omdat die voor ouders vaak te duur zijn.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN