AANDACHT VOOR BIJBEL - DOWNLOAD DE APP MIJNBIJBEL AANDACHT VOOR BIJBEL - DOWNLOAD DE APP MIJNBIJBEL

Het thema van dit jaar komt uit het verhaal van de genezing van Bartimeüs uit Marcus 10. Het NBG stelt gratis materiaal beschikbaar om Bijbelzondag tot een feestelijke dag te maken voor jong en oud. Er worden ook tips voor de kerkdienst geboden, en een exegetische schets over Marcus 10 met een verrassend tekenfilmpje en een speciale aflevering van Bijbel Basics, de kindernevendienstmethode voor de leeftijd van 4-12 jaar. Alle materialen zijn kosteloos te verkrijgen:
www.bijbelgenootschap.nl/projecten/bijbelzondag. En in veel kerken wordt gecollecteerd voor bijbels voor schoolkinderen in Kenia (elke kind een eigen bijbel), mede omdat die voor ouders vaak te duur zijn.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk