WINTERTIJD: IN DE NACHT VAN 27 OP 28 OKTOBER 2018

Na een lange, mooie zomer wordt het weer vroeg donker, begint het weer eindelijk "winterse trekjes" aan te nemen en zijn we vaak genoodzaakt tot "binnenaktiviteiten" en lijkt het leven voor velen ook minder vrolijk en (letterlijk en figuurlijk) minder zonnig.
Tijd, waarin mensen dikwijls minder vrolijk, minder actief, minder optimistisch lijken te zijn. Vaak hebben zij daar ook aanleiding voor. Tijd dus ook om (nog meer dan in voorjaar, zomer en begin van de herfst) naar elkaar "om te zien".

Maar de wintertijd is er ook een van gezelligheid binnen, licht aan, een goed boek, een goed gesprek, straks weer de december feestdagen.
Ook een tijd dus, die je (met elkaar) gezellig(er) kunt laten zijn. Ook in kerkelijk verband proberen we altijd juist in de wintermaanden meer aktiviteiten te organiseren, zodat we juist ook die tijd aangenaam kunnen doorbrengen.

Hoe dan?
Denk maar eens aan het "eetcafé", het "kerkcafé" en andere leuke, maar ook zinvolle aktiviteiten. Maar ook de wekelijkse kerkdiensten zijn momenten van goed samen zijn. De liturgie, het gesproken woord, de bekende rituelen......en zelfs een goed gesprek onder de koffie na afloop zijn dan goede momenten.

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer