WIJ VRAGEN UW HULP: GEEF ONS ALSTUBLIEFT UW MAILADRES

Steeds vaker (en ook wij ouderen) sturen wij elkaar berichten,verzoeken, afspraken en dergelijke via "electronische media". Wat dat zijn?
Gewoon: net zoals vrijwel iedereen dat doet:
- een mailtje sturen;
- een sms-berichtje sturen;
- een appje sturen;
- via faceboek;
- enzovoort

Steeds minder brieven en......steeds meer berichten via de computer.
Of het nu gaat om de verzending van MEERKONTAKT, een bericht van overlijden doorgeven aan u allen, of een verzoek om bij te dragen aan de "solidariteitscollecte". Het wordt steeds ingewikkelder (en duurder) om steeds maar weer post te verzenden.

En......ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken de meesten van ons immers onze mail?!
Waarom zouden we het dan niet ook onze kerk eenvoudiger (en voordeliger) maken ons te bereiken?!
Schroom dus niet een geef uw mailadres even (met duidelijk uw naam erbij) door aan Willeke Verhoef. Zij verwerkt dat dan in onze ledenregistratie en dan kan uw mail daar (veilig en betrouwbaar) worden bewaard en waar nodig voor onze eigen kerkelijke doelen worden gebruikt.
Door verwerking in onze LRP-administratie bent u er dan ook van overtuigd dat niet (ongenode) anderen misbruik maken van uw mailadres.

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer