WIJ VRAGEN UW HULP: GEEF ONS ALSTUBLIEFT UW MAILADRES

Steeds vaker (en ook wij ouderen) sturen wij elkaar berichten,verzoeken, afspraken en dergelijke via "electronische media". Wat dat zijn?
Gewoon: net zoals vrijwel iedereen dat doet:
- een mailtje sturen;
- een sms-berichtje sturen;
- een appje sturen;
- via faceboek;
- enzovoort

Steeds minder brieven en......steeds meer berichten via de computer.
Of het nu gaat om de verzending van MEERKONTAKT, een bericht van overlijden doorgeven aan u allen, of een verzoek om bij te dragen aan de "solidariteitscollecte". Het wordt steeds ingewikkelder (en duurder) om steeds maar weer post te verzenden.

En......ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken de meesten van ons immers onze mail?!
Waarom zouden we het dan niet ook onze kerk eenvoudiger (en voordeliger) maken ons te bereiken?!
Schroom dus niet een geef uw mailadres even (met duidelijk uw naam erbij) door aan Willeke Verhoef. Zij verwerkt dat dan in onze ledenregistratie en dan kan uw mail daar (veilig en betrouwbaar) worden bewaard en waar nodig voor onze eigen kerkelijke doelen worden gebruikt.
Door verwerking in onze LRP-administratie bent u er dan ook van overtuigd dat niet (ongenode) anderen misbruik maken van uw mailadres.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk