WIJ VRAGEN UW HULP: GEEF ONS ALSTUBLIEFT UW MAILADRES

Steeds vaker (en ook wij ouderen) sturen wij elkaar berichten,verzoeken, afspraken en dergelijke via "electronische media". Wat dat zijn?
Gewoon: net zoals vrijwel iedereen dat doet:
- een mailtje sturen;
- een sms-berichtje sturen;
- een appje sturen;
- via faceboek;
- enzovoort

Steeds minder brieven en......steeds meer berichten via de computer.
Of het nu gaat om de verzending van MEERKONTAKT, een bericht van overlijden doorgeven aan u allen, of een verzoek om bij te dragen aan de "solidariteitscollecte". Het wordt steeds ingewikkelder (en duurder) om steeds maar weer post te verzenden.

En......ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken de meesten van ons immers onze mail?!
Waarom zouden we het dan niet ook onze kerk eenvoudiger (en voordeliger) maken ons te bereiken?!
Schroom dus niet een geef uw mailadres even (met duidelijk uw naam erbij) door aan Willeke Verhoef. Zij verwerkt dat dan in onze ledenregistratie en dan kan uw mail daar (veilig en betrouwbaar) worden bewaard en waar nodig voor onze eigen kerkelijke doelen worden gebruikt.
Door verwerking in onze LRP-administratie bent u er dan ook van overtuigd dat niet (ongenode) anderen misbruik maken van uw mailadres.