ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

Zorg dat je informatie ook op de website komt; dat geeft extra publiciteit
ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

De  informatie die u aanlevert is voor ons de basis om te publiceren. Hoe completer en duidelijker die informatie is, des te sneller en fraaier kunnen wij die voor u op de website zetten én in MEERKONTAKT plaatsen.

Lees dus onderstaande tips en verzoeken héél goed en probeer zoveel mogelijk daarnaar te handelen. Want dán………krijgen we allemaal de beste en mooiste informatie over alle activiteiten binnen (en buiten) onze gemeente!
Het kerkblad  komt ongeveer elke vijf weken uit en de kopij daarvoor kunt u altijd mailen, verzenden of afgeven. Jammer (in deze tijd) is dat een “papieren uitgave” het nadeel heeft om met zgn “deadlines” te werken. Dat betekent dat u ongeveer een week vóór elke uitgave uw kopij moet hebben ingeleverd. En….kopij is bijna altijd “gedateerd”. Je moet lang van tevoren je kopij schrijven en dat kan (na uitkomen van MEERKONTAKT) ook niet meer worden aangepast.

En zelfs het uitbrengen van MEERKONTAKT via de mail aan diegenen die hun mailadres hebben opgegeven verandert hier niets aan.

Onder andere om deze redenen hebben we tegenwoordig ook een goede website die u vindt als u op uw computer intikt (of in uw “favorieten” zet):
www.pelgrimskerk.org.
Deze website wordt zo actueel mogelijk bijgehouden en hier treft u dus precies dezelfde informatie aan als in MEERKONTAKT, maar (als het goed is) EERDER, ACTUELER én MOOIER!!
Om te zorgen dat u alle kopij in MEERKONTAKT én op de website aantreft hebben de redacties van MEERKONTAKT en de website besloten dat zij álle binnenkomende kopij uitwisselen.

U begrijpt: dat wint de website natuurlijk altijd.
Maar alleen als u……..inderdaad; als u uw kopij zo snel mogelijk inlevert. Dat levert u meteen langer publiciteit op voor uw activiteiten. U hoeft dan niet meer te denken aan “inleverdata”, maar u maakt gelijk met het organiseren gewoon een leuk artikeltje over de activiteit die u organiseert en dat komt dan snel op de website (en later ook in MEERKONTAKT). En als u bedenkt dat de organisatie toch iets anders wordt of u wilt nog iets aanpassen op de website, dan kan dat ook.

Om te zorgen dat uw informatie, artikelen, activiteiten en dergelijke zo snel en goed mogelijk worden geplaatst, raden wij u wel aan aan het volgende te denken:

• Geef duidelijk aan of en welke “kop” u wilt terugvinden op de website.
  • Geef ook duidelijk aan op welke datum, begin- en eindtijd, plaats, gebouw, adres o.i.d. de activiteit plaatsvindt.
  • Maak een korte, samenvattende “inleiding”; deze komt dan zichtbaar op de website.
  • En daarna een toelichting, verhaal, inhoudelijk stuk o.i.d.; dit komt dan te staan bij “lees verder”.
  • En ten slotte is een plaatje, foto, tekening, schets o.i.d natuurlijk héél leuk en trekt lezers; een onderschrift kunt u ook aangeven.

Stuur uw artikel of stuk tekst naar dat mailadres met die moeilijke naam (zet die ook gewoon in uw “favorieten”):
pelgrimskerkbdl.publiciteit.com
of lever het in op de u vertrouwde manier ().
En dan……verzorgen wij de rest voor u!

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk