ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

Zorg dat je informatie ook op de website komt; dat geeft extra publiciteit
ACTUELE EN GOED BEREIKBARE INFORMATIE OVER KERKELIJKE ZAKEN

De  informatie die u aanlevert is voor ons de basis om te publiceren. Hoe completer en duidelijker die informatie is, des te sneller en fraaier kunnen wij die voor u op de website zetten én in MEERKONTAKT plaatsen.

Lees dus onderstaande tips en verzoeken héél goed en probeer zoveel mogelijk daarnaar te handelen. Want dán………krijgen we allemaal de beste en mooiste informatie over alle activiteiten binnen (en buiten) onze gemeente!
Het kerkblad  komt ongeveer elke vijf weken uit en de kopij daarvoor kunt u altijd mailen, verzenden of afgeven. Jammer (in deze tijd) is dat een “papieren uitgave” het nadeel heeft om met zgn “deadlines” te werken. Dat betekent dat u ongeveer een week vóór elke uitgave uw kopij moet hebben ingeleverd. En….kopij is bijna altijd “gedateerd”. Je moet lang van tevoren je kopij schrijven en dat kan (na uitkomen van MEERKONTAKT) ook niet meer worden aangepast.

En zelfs het uitbrengen van MEERKONTAKT via de mail aan diegenen die hun mailadres hebben opgegeven verandert hier niets aan.

Onder andere om deze redenen hebben we tegenwoordig ook een goede website die u vindt als u op uw computer intikt (of in uw “favorieten” zet):
www.pelgrimskerk.org.
Deze website wordt zo actueel mogelijk bijgehouden en hier treft u dus precies dezelfde informatie aan als in MEERKONTAKT, maar (als het goed is) EERDER, ACTUELER én MOOIER!!
Om te zorgen dat u alle kopij in MEERKONTAKT én op de website aantreft hebben de redacties van MEERKONTAKT en de website besloten dat zij álle binnenkomende kopij uitwisselen.

U begrijpt: dat wint de website natuurlijk altijd.
Maar alleen als u……..inderdaad; als u uw kopij zo snel mogelijk inlevert. Dat levert u meteen langer publiciteit op voor uw activiteiten. U hoeft dan niet meer te denken aan “inleverdata”, maar u maakt gelijk met het organiseren gewoon een leuk artikeltje over de activiteit die u organiseert en dat komt dan snel op de website (en later ook in MEERKONTAKT). En als u bedenkt dat de organisatie toch iets anders wordt of u wilt nog iets aanpassen op de website, dan kan dat ook.

Om te zorgen dat uw informatie, artikelen, activiteiten en dergelijke zo snel en goed mogelijk worden geplaatst, raden wij u wel aan aan het volgende te denken:

• Geef duidelijk aan of en welke “kop” u wilt terugvinden op de website.
  • Geef ook duidelijk aan op welke datum, begin- en eindtijd, plaats, gebouw, adres o.i.d. de activiteit plaatsvindt.
  • Maak een korte, samenvattende “inleiding”; deze komt dan zichtbaar op de website.
  • En daarna een toelichting, verhaal, inhoudelijk stuk o.i.d.; dit komt dan te staan bij “lees verder”.
  • En ten slotte is een plaatje, foto, tekening, schets o.i.d natuurlijk héél leuk en trekt lezers; een onderschrift kunt u ook aangeven.

Stuur uw artikel of stuk tekst naar dat mailadres met die moeilijke naam (zet die ook gewoon in uw “favorieten”):
pelgrimskerkbdl.publiciteit.com
of lever het in op de u vertrouwde manier ().
En dan……verzorgen wij de rest voor u!

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer