Agendapagina
« vorige  |  oktober 2018  |  volgende »

Zaterdag 6 oktober 2018 ZATERDAGMIDDAGCONCERT MET FAGOT, KLARINET EN DWARSFLUIT
Locatie: Pelgrimskerk
Tijdstip: 17.00 uur  - 18.15 uur
Prijs: Vrije gift achteraf

/uploads/klant446/files/6 oktober 2018 zaterdagmiddagconcert(1).pdf

Donderdag 18 oktober 2018 EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND)
Locatie: Karavanserai
Tijdstip: 17.30 uur  - 21.00 uur

Bericht bestemd voor de fans van de Eetclub.
Ook op 18 oktober 2018 zwaaien om 17.30 uur de deuren van de Karavanserai weer open voor ons "eetcafé"!
We organiseren dan weer ons maandelijkse diner!

Als bijdrage in de kosten van de kerk is de menuprijs dit jaar voor een driegangen menu, inclusief 1 drankje en een kopje koffie € 7,50. Mocht u tijdens het eten nog een glas wijn of een frisdrankje willen drinken dan betaalt u per glas €1,50 extra.

Wij hopen er ook dit komende jaar weer heel gezellige en smakelijke eetpartijtjes van te maken! Voor de gezelligheid doen we een beroep op ú! Dat betekent óók dat u zich aan de openingstijden houdt. De deuren gaan om 17.30 uur open, dus niét eerder. Voor die tijd zijn we druk bezig met de voorbereiding. We hopen weer op sfeervolle uren met elkaar.

En aanmelden?
Dat doet u op 3 oktober 2018 bij:
Anneke de Jongh: Tel 6593339;  e-mail:
Nel Biemond: Tel 6594875; e-mail:

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN