zo 30 december 2018

Pelgrimskerk
Tijdstip:
 15.00 uur  - 17.00 uur

En ook nieuw: u bepaalt welke nummers er gespeeld zullen worden! Aangezien de band de nummers moet instuderen, vindt de stemming over de nummers nu plaats.
De stemming sluit op 30 oktober

Er staan al veel nummers in de lijst op de website, maar u kunt ook nog uw eigen nummer toevoegen. Ook kunt er een motivatie bij zetten en daarbij aangeven of u deze motivatie wilt delen tijdens de dienst, of dat uw motivatie gebruikt mag worden met uw naam erbij of anoniem of helemaal niet.

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE
datum en tijdstip 12-05-2019 om 15.00 UUR

datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - WIE EN WAT IS EEN VERRASSING
datum en tijdstip 17-05-2019 om 18.30 uur

KLOOSTERWEEKEND 14-16 JUNI 2019.
datum en tijdstip 14-06-2019 om 13.00 UUR