wo 19 december 2018

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))

Locatie:
 Karavanserai
Tijdstip:
 17.30 uur  - 21.00 uur

Bericht bestemd voor de fans van de Eetclub.
Ook op 19 december 2018 zwaaien om 17.30 uur de deuren van de Karavanserai weer open voor ons "eetcafé"!
We organiseren dan weer ons maandelijkse diner!

Als bijdrage in de kosten van de kerk is de menuprijs dit jaar voor een driegangen menu, inclusief 1 drankje en een kopje koffie € 7,50. Mocht u tijdens het eten nog een glas wijn of een frisdrankje willen drinken dan betaalt u per glas €1,50 extra.

Wij hopen er ook dit komende jaar weer heel gezellige en smakelijke eetpartijtjes van te maken! Voor de gezelligheid doen we een beroep op ú! Dat betekent óók dat u zich aan de openingstijden houdt. De deuren gaan om 17.30 uur open, dus niét eerder. Voor die tijd zijn we druk bezig met de voorbereiding. We hopen weer op sfeervolle uren met elkaar.

En aanmelden?
Dat doet u op 5 december 2018 bij:
Anneke de Jongh: Tel 6593339;  e-mail:
Nel Biemond: Tel 6594875; e-mail:

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

TOP 2000 KERKDIENST IN DE PELGRIMSKERK
datum en tijdstip 30-12-2018 om 15.00 uur

AANDACHT VOOR DE EINDEJAARS COLLECTE 2018
Aan het einde van ieder jaar ontvangt u van het College van Kerkrentmeesters een verzoek voor de Eindejaarscollecte.
Voor onze gemeente is dit een belangrijke bron van inkomsten, die we ook dit jaar weer hard nodig hebben om onze plannen te kunnen verwezenlijken.
Daarom vragen wij ook nu weer uw bijzondere aandacht voor deze belangrijke collecte! Wij danken u alvast hartelijk voor uw gift!
LEES HIEROVER VOORAL MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS"!

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN
OVERWEEGT U UW GIFT OF BIJDRAGE VAST TE LEGGEN?
Dat kan op twee manieren:
1.Geef bij het invullen van uw formulier voor KERKBALANS in januari aan dat u tot u dat zelf wijzigt een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar toezegt. U heeft er dan verder "geen omkijken" meer naar en u geeft uw kerk periodiek een vaste bijdrage.
2. U kunt ook uw periodieke bijdrage aan de kerk vastleggen in een "overeenkomst". Die sluit u af met de penningmeester van onze kerk.
Deze bijdrage kunt u fiscaal aftrekken, ongeacht de "drempel"die de fiscus normaal stelt. Op die manier kunt u méér bijdragen terwijl u hetzelfde uitgeeft!
Een overweging waard? LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440).