RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?

Wilt u een ruimte huren? Bel dan gerust even op!
RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?

De kerkzaal:
Is een ruime, moderne zaal, geschikt voor maximaal 250 à 300 personen.
De zaal beschikt over een goede geluidsinstallatie, een beamer, een kerkorgel en een piano. Dat maakt de zaal geschikt voor heel uiteenlopende gelegenheden. Wilt u uw huwelijk hier vieren, een uitvaart laten verzorgen, een congres of voorlichtingsbijeenkomst organiseren?

Ontmoetingsruimte:
Een gezellige, open ruimte aan de voorkant van het gebouw, voorzien van een koffiecorner en voldoende zit-  en staruimte om in een pauze van een bijeenkomst even te ontspannen.

Vergaderzalen op verschillende verdiepingen:
Enkele vergaderruimten voor groepen van 10 tot 25 personen, waar u uw vergadering van uw Vereniging van Eigenaren, uw hobbygroep of anderszins kunt houden.

Zaalruimte die deelbaar en combineerbaar is voor groepen van 20 tot 100 personen voor uiteenlopende gelegenheden.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN