RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?

Wilt u een ruimte huren? Bel dan gerust even op!
RUIMTE HUREN IN DE PELGRIMSKERK OF IN DE KARAVANSERAI?

De kerkzaal:
Is een ruime, moderne zaal, geschikt voor maximaal 250 à 300 personen.
De zaal beschikt over een goede geluidsinstallatie, een beamer, een kerkorgel en een piano. Dat maakt de zaal geschikt voor heel uiteenlopende gelegenheden. Wilt u uw huwelijk hier vieren, een uitvaart laten verzorgen, een congres of voorlichtingsbijeenkomst organiseren?

Ontmoetingsruimte:
Een gezellige, open ruimte aan de voorkant van het gebouw, voorzien van een koffiecorner en voldoende zit-  en staruimte om in een pauze van een bijeenkomst even te ontspannen.

Vergaderzalen op verschillende verdiepingen:
Enkele vergaderruimten voor groepen van 10 tot 25 personen, waar u uw vergadering van uw Vereniging van Eigenaren, uw hobbygroep of anderszins kunt houden.

Zaalruimte die deelbaar en combineerbaar is voor groepen van 20 tot 100 personen voor uiteenlopende gelegenheden.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk