ROUWSUITE BADHOEVEDORP

Het verlengstuk van uw huiskamer, wanneer u daar het meest behoefte aan heeft.
Rouwsuite Badhoevedorp is gelegen in het centrum van Badhoevedorp in het multifunctionele gebouw Karavanserai aan de Roerdompstraat 17A. Dit gebouw is via e3en corridor verbonden met de Pelgrimskerk aan de Havikstraat. Hierdoor kunnen alle mogelijkheden van beide gebouwen worden benut voor diverse mogelijkheden rond opbaren, condoleren en uitvaart.

U hebt de beschikking over uw "eigen" huissleutel en kunt dus op bezoek wanneer u dat wenst.
De rouwsuite is modern ingericht. Zij is afgestemd op de mogelijkheid om in een "huiskamer setting" uw dierbare op te baren en als nabestaanden daar op bijna elk gewenst moment aanwezig te zijn. Gewoon om tot rust te komen te mijmeren over alle dierbare herinneringen, alleen te zijn met het verdriet over het verlies, om samen een kopje koffie te drinken of zelfs de uitnodigingen voor het afscheid te schrijven. U beschikt over een "eigen" sleutel en kunt dus aanwezig zijn als u dat schikt.

Condolenacebijeenkomst en/of uitvaartplechtigheid.
Wij kunnen daarnaast ook een condoleance bijeenkomst voor u verzorgen in een van de aangrenzende ontmoetingsruimten. De ruimten zijn geschikt voor zowel grotere als kleinere groepen. De grote "aula-achtige" zaal is uitstekend geschikt voor uw (niet) kerkelijke uitvaart- of afscheidsplechtigheid.

Er is een team van gastvrouwen beschikbaar voor de rouwsuite. Zij verzorgen onder meer:
- Het contact met de uitvaartverzorger;-
- Een offerte voor de gewenste diensten op verzoek van de uitvaartverzorger;
- Informatie voor de uitvaartverzorger en nabestaanden over de rouwsuite;
- De dagelijkse controle van de rouwsuite;
Desgevraagd condoleance op verzoek van de uitvaartverzorger.

De gastvrouwen willen u graag verder informeren over de mogelijkheden daarvoor.

RUIMTE RESERVEREN? 020 659 3133

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk