ROUWSUITE BADHOEVEDORP

Het verlengstuk van uw huiskamer, wanneer u daar het meest behoefte aan heeft.
Rouwsuite Badhoevedorp is gelegen in het centrum van Badhoevedorp in het multifunctionele gebouw Karavanserai aan de Roerdompstraat 17A. Dit gebouw is via e3en corridor verbonden met de Pelgrimskerk aan de Havikstraat. Hierdoor kunnen alle mogelijkheden van beide gebouwen worden benut voor diverse mogelijkheden rond opbaren, condoleren en uitvaart.

U hebt de beschikking over uw "eigen" huissleutel en kunt dus op bezoek wanneer u dat wenst.
De rouwsuite is modern ingericht. Zij is afgestemd op de mogelijkheid om in een "huiskamer setting" uw dierbare op te baren en als nabestaanden daar op bijna elk gewenst moment aanwezig te zijn. Gewoon om tot rust te komen te mijmeren over alle dierbare herinneringen, alleen te zijn met het verdriet over het verlies, om samen een kopje koffie te drinken of zelfs de uitnodigingen voor het afscheid te schrijven. U beschikt over een "eigen" sleutel en kunt dus aanwezig zijn als u dat schikt.

Condolenacebijeenkomst en/of uitvaartplechtigheid.
Wij kunnen daarnaast ook een condoleance bijeenkomst voor u verzorgen in een van de aangrenzende ontmoetingsruimten. De ruimten zijn geschikt voor zowel grotere als kleinere groepen. De grote "aula-achtige" zaal is uitstekend geschikt voor uw (niet) kerkelijke uitvaart- of afscheidsplechtigheid.

Er is een team van gastvrouwen beschikbaar voor de rouwsuite. Zij verzorgen onder meer:
- Het contact met de uitvaartverzorger;-
- Een offerte voor de gewenste diensten op verzoek van de uitvaartverzorger;
- Informatie voor de uitvaartverzorger en nabestaanden over de rouwsuite;
- De dagelijkse controle van de rouwsuite;
Desgevraagd condoleance op verzoek van de uitvaartverzorger.

De gastvrouwen willen u graag verder informeren over de mogelijkheden daarvoor.

RUIMTE RESERVEREN? 020 659 3133

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer