T(hee) & T(hema)

Onder deze titel hebben wij in deze zomer in de Pelgrimskerk drie thema’s beluisterd en besproken. Er was veel animo voor. Wij hebben dan ook eensgezind besloten nog een middag te organiseren, maar dan wel in de HH Engelbewaarderskerk en nog voor de feestdagen. Het thema is dan: GEBRUIKEN EN RITUELEN.

Dit gaat gebeuren op: Dinsdag 20 november a.s.
We beginnen om 14.30 uur en stoppen om 16.00 uur. De ingang naar de Pastorie is aan de Adelaarstraat 15. Thee & koffie staan klaar en wellicht ook warme chocolademelk.
VOEL & WEET U WELKOM. Afra, Anneke, Ina, Fiet, Lucie en Truce.

PASTORAAT – TERUGBLIK DIENST SCHUILHOEVE PASTORAAT – TERUGBLIK DIENST SCHUILHOEVE

Zondagmiddag 30 september hadden wij een dienst in de Schuilhoeve waar onze predikant Bert Griffioen voorging.
Wij werden muzikaal begeleid door Nico van Driel. Het was een mooie dienst waarin we ook het Avondmaal hebben gevierd. Onze collecte
doel  was Sulawesi en bracht € 64,25 op; een mooi bedrag. Na de dienst dronken we met elkaar koffie of thee en hadden nog fijne gesprekken.
Het was goed om zo samen te zijn.
Namens het pastorale team van de Schuilhoeve, Ien Moens.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk