MEERKONTAKT per e-mail, JA GRAAG!! MEERKONTAKT per e-mail, JA GRAAG!!

Uiteraard is het geen geheim dat de hoop en verwachting is dat meer gemeenteleden via het internet het wel en wee van onze gemeente gaat volgen via die site.
Maar de belofte van de kerkenraad en redactie van Meerkontakt staat dat, zolang er mensen zijn die geen mogelijkheid (of geen affiniteit) hebben met de elektronische snelweg, de papieren versie gewoon in de brievenbus blijft vallen. Wel is het zo dat daar een natuurlijk verloop van het aantal vrijwilligers is zonder aanwas van nieuwe bezorgers. Ook dat heeft onze aandacht.
Mocht u toch alvast willen experimenteren met het raadplegen van elektronisch Meerkontakt, kunt u contact opnemen met  Dhr. G. Slingerland tel: 659 3532, of U krijgt dan Meerkontakt via de mail. Circa 100 gemeenteleden gingen u al voor.
Voor de huidige lezers van elektronisch Meerkontakt hebben we ook nog een verrassing: omdat steeds meer mensen via smartphone en/of tablet lezen, zullen we op korte termijn Meerkontakt in pdf formaat aanbieden. Dit heeft (grote) voordelen voor de leesbaarheid.
Misschien al deze editie?! De redactie.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN