MEERKONTAKT 2016 (JAARGANG 29) - hoe doen we dat?! MEERKONTAKT 2016 (JAARGANG 29) - hoe doen we dat?!

Opmaakregels:
Tekstopmaak: lettertype ‘times new roman’, ‘11 pt’ en "platte tekst", d.w.z. geen aparte regelafstanden o.i.d. Uiteraard kunnen illustraties of foto’s worden toegevoegd, maar moeten (in de papieren versie) wel toonbaar zijn. Mocht u minder behendig zijn met tekstverwerking: liever kopij in een afwijkende op-maak dan helemaal geen kopij!
Aanlevertijdstip:
Als u kopij heeft alleen bestemd voor MEERKONTAKT, houdt U rekening met het aanlevertijdstip 18.00 uur? Na inlevering moet de kopij nog langs veel schakels (vrijwilligers) voordat het blad in uw (elektronische) postbus ligt! Informeer de redactie bij overmacht.

Wilt u uw kopij zowel in MEERKONTAKT als (veel sneller) op de WEBSITE (www.pelgrimskerk.org?). Stuur dan uw bericht naar het emailadres:

Nog niet opgegeven voor de e-mailversie van Meerkontakt?
Ga naar: en geef u op.
Uw e-mailadres nog niet bekend bij de ledenadministrateur?
geef het door aan:
Ook zo kan Meerkontakt elektronisch thuis komen als u dat wilt.
De redactie.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk