KERSTCONCERET HAARLEMMERMEERS MANNENKOOR

Het koor met rond 50 zangers, al meer dan 85 jaar een begrip in de Haarlemmermeer, krijgt bij dit sfeervolle concert medewerking van:
Annelies van der Vlies, mezzosopraan
Gerrit van der Heide, tenor
Herman Rouw, vleugel
Klaas Koelewijn, orgel
Algehele muzikale leiding: Roland Bosma
Uitgevoerd worden o.a.
’t Is geboren het Goddelijk Kind, Transeamus, Panis Angelicus, Ave Maria, On Christmas Night, Still Still Still, Weihnachtsglocken, Stille Nacht, Die Könige, Heilige Nacht, Cantique de Nöel, Do you hear what I hear, What child is this, The Angel Gabriël, Mary’s boy-child, The Lord’s prayer, In the bleak midwinter, Oh thou that tellest good tidings, The first Nowell, Little drummerboy, Feliz Navidad
Ook zijn er meerdere momenten van samenzang.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN