KERSTCONCERET HAARLEMMERMEERS MANNENKOOR

Het koor met rond 50 zangers, al meer dan 85 jaar een begrip in de Haarlemmermeer, krijgt bij dit sfeervolle concert medewerking van:
Annelies van der Vlies, mezzosopraan
Gerrit van der Heide, tenor
Herman Rouw, vleugel
Klaas Koelewijn, orgel
Algehele muzikale leiding: Roland Bosma
Uitgevoerd worden o.a.
’t Is geboren het Goddelijk Kind, Transeamus, Panis Angelicus, Ave Maria, On Christmas Night, Still Still Still, Weihnachtsglocken, Stille Nacht, Die Könige, Heilige Nacht, Cantique de Nöel, Do you hear what I hear, What child is this, The Angel Gabriël, Mary’s boy-child, The Lord’s prayer, In the bleak midwinter, Oh thou that tellest good tidings, The first Nowell, Little drummerboy, Feliz Navidad
Ook zijn er meerdere momenten van samenzang.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk