KERSTCONCERET HAARLEMMERMEERS MANNENKOOR

Het koor met rond 50 zangers, al meer dan 85 jaar een begrip in de Haarlemmermeer, krijgt bij dit sfeervolle concert medewerking van:
Annelies van der Vlies, mezzosopraan
Gerrit van der Heide, tenor
Herman Rouw, vleugel
Klaas Koelewijn, orgel
Algehele muzikale leiding: Roland Bosma
Uitgevoerd worden o.a.
’t Is geboren het Goddelijk Kind, Transeamus, Panis Angelicus, Ave Maria, On Christmas Night, Still Still Still, Weihnachtsglocken, Stille Nacht, Die Könige, Heilige Nacht, Cantique de Nöel, Do you hear what I hear, What child is this, The Angel Gabriël, Mary’s boy-child, The Lord’s prayer, In the bleak midwinter, Oh thou that tellest good tidings, The first Nowell, Little drummerboy, Feliz Navidad
Ook zijn er meerdere momenten van samenzang.

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer