EEN TRAINING OM DE AED IN ONZE KERK OF ERGENS ANDERS TE BEDIENEN?!

Tegenwoordig hangen op allerlei plaatsen apparaten (AED’s) om mensen te reanimeren die een hartstilstand krijgen. U hebt die apparaten vast wel eens gezien in gebouwen en op openbare plekken.
Zo hangt er ook een in onze kerk.

We hopen natuurlijk dat die apparaten noooooit nodig zijn, maar…… als zo’n apparaat nodig is, is het van belang dat iemand zo snel mogelijk wordt gereanimeerd. En dan is het heel belangrijk dat er mensen zijn die het apparaat (een AED) kunnen bedienen.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk