EEN TRAINING OM DE AED IN ONZE KERK OF ERGENS ANDERS TE BEDIENEN?!

Tegenwoordig hangen op allerlei plaatsen apparaten (AED’s) om mensen te reanimeren die een hartstilstand krijgen. U hebt die apparaten vast wel eens gezien in gebouwen en op openbare plekken.
Zo hangt er ook een in onze kerk.

We hopen natuurlijk dat die apparaten noooooit nodig zijn, maar…… als zo’n apparaat nodig is, is het van belang dat iemand zo snel mogelijk wordt gereanimeerd. En dan is het heel belangrijk dat er mensen zijn die het apparaat (een AED) kunnen bedienen.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN