LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk

Laat je eens verleiden......om ook een (extra) hand uit de mouwen te steken en een actieve(re) bijdrage te leveren aan al het werk dat binnen onze gemeente gebeurt en moet gebeuren.

Zoals u in de verschillende artikelen kunt zien, zijn diverse functies binnen onze gemeente "vacant"; er is gewoon niemand die dit deel van het (noodzakelijke werk) doet. Ja? Is dat zo? Nee, meestal voelt iemand zich verantwoordelijk om ook dít deel er "maar bij te doen".
Vaak gaat het om leuk werk en vooral ook in een leuke, enthousiaste groep. En...vele handen mken nog steeds licht werk (en verzorgen ook veel plezier).

Gevraagd:
Medewerkenden in het pastoraat (ouderen bezoeken; binnen de eigen omgeving gemeenteleden thuis bezoeken en andere taken.
Meer informatie? Bel Bert Griffioen of Lucie Gijzenberg!
Medewerkenden bij beheer en onderhoud van het gebouw en de inventaris (meewerken in een leuk HOP-team; speciale "projecttaken" uitvoeren en allerhande voorkomende werkzaamheden)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Henriët den Arend
Meewerken aan de communicatie en publiciteit binnen de gemeente (lid worden van het "beamerteam"; meewerken aan het verder verfraaien van de website; beheren van de website en/of de site voor kerkdienstengemist; uitvoeren van interviews voor de website; meewerken aan vernieuwing en verbetering van alle communicatie binnen de gemeente)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Bert Griffioen

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838