LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk
Laat je eens verleiden......om ook een (extra) hand uit de mouwen te steken en een actieve(re) bijdrage te leveren aan al het werk dat binnen onze gemeente gebeurt en moet gebeuren.

Zoals u in de verschillende artikelen kunt zien, zijn diverse functies binnen onze gemeente "vacant"; er is gewoon niemand die dit deel van het (noodzakelijke werk) doet. Ja? Is dat zo? Nee, meestal voelt iemand zich verantwoordelijk om ook dít deel er "maar bij te doen".
Vaak gaat het om leuk werk en vooral ook in een leuke, enthousiaste groep. En...vele handen mken nog steeds licht werk (en verzorgen ook veel plezier).

Gevraagd:
Medewerkenden in het pastoraat (ouderen bezoeken; binnen de eigen omgeving gemeenteleden thuis bezoeken en andere taken.
Meer informatie? Bel Bert Griffioen of Lucie Gijzenberg!
Medewerkenden bij beheer en onderhoud van het gebouw en de inventaris (meewerken in een leuk HOP-team; speciale "projecttaken" uitvoeren en allerhande voorkomende werkzaamheden)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Henriët den Arend
Meewerken aan de communicatie en publiciteit binnen de gemeente (lid worden van het "beamerteam"; meewerken aan het verder verfraaien van de website; beheren van de website en/of de site voor kerkdienstengemist; uitvoeren van interviews voor de website; meewerken aan vernieuwing en verbetering van alle communicatie binnen de gemeente)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Bert Griffioen
terug