LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk

Laat je eens verleiden......om ook een (extra) hand uit de mouwen te steken en een actieve(re) bijdrage te leveren aan al het werk dat binnen onze gemeente gebeurt en moet gebeuren.

Zoals u in de verschillende artikelen kunt zien, zijn diverse functies binnen onze gemeente "vacant"; er is gewoon niemand die dit deel van het (noodzakelijke werk) doet. Ja? Is dat zo? Nee, meestal voelt iemand zich verantwoordelijk om ook dít deel er "maar bij te doen".
Vaak gaat het om leuk werk en vooral ook in een leuke, enthousiaste groep. En...vele handen mken nog steeds licht werk (en verzorgen ook veel plezier).

Gevraagd:
Medewerkenden in het pastoraat (ouderen bezoeken; binnen de eigen omgeving gemeenteleden thuis bezoeken en andere taken.
Meer informatie? Bel Bert Griffioen of Lucie Gijzenberg!
Medewerkenden bij beheer en onderhoud van het gebouw en de inventaris (meewerken in een leuk HOP-team; speciale "projecttaken" uitvoeren en allerhande voorkomende werkzaamheden)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Henriët den Arend
Meewerken aan de communicatie en publiciteit binnen de gemeente (lid worden van het "beamerteam"; meewerken aan het verder verfraaien van de website; beheren van de website en/of de site voor kerkdienstengemist; uitvoeren van interviews voor de website; meewerken aan vernieuwing en verbetering van alle communicatie binnen de gemeente)
Meer informatie? Bel met Harm Jonker of Bert Griffioen

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer