NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK! NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Vanwege deze overgang van de ene naar de andere bank is het nodig om alle bankrekeningnummers te vervangen voor nummers die kunnen worden “herkend” door de Rabobank. Natuurlijk verzorgt de SKG een zo genaamde “overstapservice”, wat betekent dat allerlei officiële instellingen en betalingen door hen worden aangepast.

Maar voor u betekent dat dat u (zeker de eerste keren) heel alert moet zijn dat u uw betalingen aan de kerk op het juiste (NIEUWE) bankrekeningnummer stort.
Dus juist als u de kerk als vast betaaladres ergens hebt vermeld, vragen we u dit bankrekeningnummer aan te passen.

Ook onze andere bankrekeningnummers zijn per deze datum gewijzigd. Mocht u een van deze andere rekeningnummers gebruiken, vraag dan even het nieuwe nummer aan Foeke Dekker, Marijn Vis of ondergetekende.

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer