NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Vanwege deze overgang van de ene naar de andere bank is het nodig om alle bankrekeningnummers te vervangen voor nummers die kunnen worden “herkend” door de Rabobank. Natuurlijk verzorgt de SKG een zo genaamde “overstapservice”, wat betekent dat allerlei officiële instellingen en betalingen door hen worden aangepast.

Maar voor u betekent dat dat u (zeker de eerste keren) heel alert moet zijn dat u uw betalingen aan de kerk op het juiste (NIEUWE) bankrekeningnummer stort.
Dus juist als u de kerk als vast betaaladres ergens hebt vermeld, vragen we u dit bankrekeningnummer aan te passen.

Ook onze andere bankrekeningnummers zijn per deze datum gewijzigd. Mocht u een van deze andere rekeningnummers gebruiken, vraag dan even het nieuwe nummer aan Foeke Dekker, Marijn Vis of ondergetekende.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk