NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK! NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Vanwege de overgang van de ene naar de andere bank is het nodig om alle bankrekeningnummers te vervangen voor nummers die kunnen worden “herkend” door de Rabobank. Natuurlijk verzorgt de SKG een zo genaamde “overstapservice”, wat betekent dat allerlei officiële instellingen en betalingen door hen worden aangepast.

Maar voor u betekent dat dat u (zeker de eerste keren) heel alert moet zijn dat u uw betalingen aan de kerk op het juiste (NIEUWE) bankrekeningnummer stort.
Dus juist als u de kerk als vast betaaladres ergens hebt vermeld, vragen we u dit bankrekeningnummer aan te passen.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN