26 OKTOBER 2018 - HERDENKING SCHIPHOLBRAND IN TWEE DELEN

Vrijdag 26 oktober vindt de herdenking bij het monument plaats. Die dag in 2005 ging ’s avonds laat in het cellencomplex op Schiphol-Oost het brandalarm af. Dat gebouw is inmiddels verplaatst naar Schiphol-West, maar vlakbij de oude plek staat een klein monument, achter Breguetlaan 67 in Oude Meer. Hoogtepunt tijdens de sobere herdenking is het noemen van de elf namen van de slachtoffers. Protestkoor Morrend Volk verleent muzikale medewerking. De herdenking is van 19.00-19.30 (ca.) uur. Iedereen is welkom en wordt gevraagd om bloemen mee te nemen

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN