DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN

Een compliment aan de kinderen die, ondanks de warmte, heel enthousiast aan de spelletjes hebben meegedaan waaronder een bijbelrenquiz. Natuurlijk hebben we na het waterballonnentrefbal ook een watergevecht gehouden. Zondagochtend ging de buitenkerkdienst over de Tien Geboden. Dominee Bert was hiervoor naar ons toe gekomen en had een mooie liturgietafel gemaakt. De jonge kinderen hebben het gebed voorbereid, de oudere kinderen hebben samen met de dominee de preek gemaakt. Moe maar voldaan kwamen we zondag aan het einde van de middag weer bij de Karavanserai aan.
Nogmaals dank voor uw bijdrage aan het mooie weekend, waarin wij als leiding de kinderen hebben zien genieten en daar zelf enorm van hebben genoten!

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer