DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN

Een compliment aan de kinderen die, ondanks de warmte, heel enthousiast aan de spelletjes hebben meegedaan waaronder een bijbelrenquiz. Natuurlijk hebben we na het waterballonnentrefbal ook een watergevecht gehouden. Zondagochtend ging de buitenkerkdienst over de Tien Geboden. Dominee Bert was hiervoor naar ons toe gekomen en had een mooie liturgietafel gemaakt. De jonge kinderen hebben het gebed voorbereid, de oudere kinderen hebben samen met de dominee de preek gemaakt. Moe maar voldaan kwamen we zondag aan het einde van de middag weer bij de Karavanserai aan.
Nogmaals dank voor uw bijdrage aan het mooie weekend, waarin wij als leiding de kinderen hebben zien genieten en daar zelf enorm van hebben genoten!

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk