DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN DANK VOOR UW GULLE GAVEN VOOR HET KAMPWEEKEND VAN DE KINDEREN

Een compliment aan de kinderen die, ondanks de warmte, heel enthousiast aan de spelletjes hebben meegedaan waaronder een bijbelrenquiz. Natuurlijk hebben we na het waterballonnentrefbal ook een watergevecht gehouden. Zondagochtend ging de buitenkerkdienst over de Tien Geboden. Dominee Bert was hiervoor naar ons toe gekomen en had een mooie liturgietafel gemaakt. De jonge kinderen hebben het gebed voorbereid, de oudere kinderen hebben samen met de dominee de preek gemaakt. Moe maar voldaan kwamen we zondag aan het einde van de middag weer bij de Karavanserai aan.
Nogmaals dank voor uw bijdrage aan het mooie weekend, waarin wij als leiding de kinderen hebben zien genieten en daar zelf enorm van hebben genoten!

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN