KLOOSTERWEEKEND 14/16 JUNI 2019. KLOOSTERWEEKEND 14/16 JUNI 2019.

Voor een weekendverblijf in een klooster is veel belangstelling. Alle kloosters zijn snel vol geboekt.  Het is dus noodzakelijk om ruim op tijd te reserveren en zelfs dan is de keus nog vaak beperkt.
We hebben van vrijdagmiddag 14 juni
  tot zondag 16 juni 2019  kunnen reserveren in Abdij Koningshoeven, een trappistenklooster in Berkel-Enschot (bij Tilburg).
In dit bijzondere klooster zijn we al eerder te gast geweest. Het is nog ver weg en duurt nog best lang, maar we willen deze datum toch vast doorgeven. Mocht u erover denken om ook een paar dagen het kloosterleven en de getijdengebeden mee te beleven of al van plan zijn om mee te gaan, dan kunt u met uw verdere planning hiermee rekening houden.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN