KLOOSTERWEEKEND 14/16 JUNI 2019. KLOOSTERWEEKEND 14/16 JUNI 2019.

Voor een weekendverblijf in een klooster is veel belangstelling. Alle kloosters zijn snel vol geboekt.  Het is dus noodzakelijk om ruim op tijd te reserveren en zelfs dan is de keus nog vaak beperkt.
We hebben van vrijdagmiddag 14 juni
  tot zondag 16 juni 2019  kunnen reserveren in Abdij Koningshoeven, een trappistenklooster in Berkel-Enschot (bij Tilburg).
In dit bijzondere klooster zijn we al eerder te gast geweest. Het is nog ver weg en duurt nog best lang, maar we willen deze datum toch vast doorgeven. Mocht u erover denken om ook een paar dagen het kloosterleven en de getijdengebeden mee te beleven of al van plan zijn om mee te gaan, dan kunt u met uw verdere planning hiermee rekening houden.

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk