AFSCHEID………..MAAR GELUKKIG NIET HELEMAAL! AFSCHEID………..MAAR GELUKKIG NIET HELEMAAL!

En áls iemand als Kees dan ook aangeeft dat hij het voor wat betreft vrijwilligerswerk toch wat rustiger aan wil doen en zich dus na héééél veel jaren eindelijk uit het CvK wil terug trekken, dan kun je niet anders dan hiervoor heel veel begrip hebben.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat iedereen die met Kees te maken heeft gehad in kerkelijk verband of daarbuiten dit niet erg jammer vindt. Waar vindt je immers iemand die van zóveel zaken zóveel afweet en altijd een oplossing bedenkt.
Maar toch: Kees, wij begrijpen ontzettend goed dat je (eindelijk) ook wat meer aan jezelf, je vrouw, je gezin en andere zaken wilt denken. We zijn je heel veel dank verschuldigd voor alles dat je voor de kerk en onze gemeente hebt gedaan. We wensen je daarom alle goeds toe en hopen dat je zult genieten van wat meer “vrije tijd”.

En………Kees zou Kees niet zijn als hij niet meteen een paar intimi heeft aangegeven hem zéker even te bellen als er een kort, praktisch probleem is waarbij hij van dienst kan zijn voor onze gemeente. Waar vindt je zo’n man?! We zullen er zeker geen misbruik van maken, maar als de nood aan de man is…..?!

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer