BERICHT TER BEMOEDIGING VAN ORGANIST, MARC DE VRIES

“Beste Allemaal,
Ik wil jullie allemaal sterkte wensen in deze bijzondere tijden. Ik hoop en bid dat deze "beker" aan jullie voorbij mag gaan. Ben benieuwd, hoe het jullie vergaat? Mijn laatste orgelspel /kerkdienst tot nu toe was op zondag 8 maart. Een bijzondere ervaring in de Pelgrimskerk met een "volle bak", tijdens de Kind en School dienst, de laatste keer met ds. Bert Griffioen......”
“In onze familie zijn diverse personen in quarantaine, in o.a. Slowakije en Spanje en in Oost-Nederland. Geen is opgenomen in het ziekenhuis, tot nu toe.
Mijn vrouw Willeke en ik maken deel uit van de vitale organisatie van Nederland. (Zorg en Energie). Zo komen we veel in aanraking met menselijk leed. In de afgelopen weken zijn er vele ons bekende personen overleden aan de
gevolgen van Corona. We ervaren veel steun aan de vele Kerkdiensten en RK missen, die ons via de TV en het internet bereiken.
Alle goeds en de hartelijke groeten vanuit Osdorp”. Mark de Vries (organist).