GEVOLGEN VAN DE LOCK DOWN VOOR ONZE KERKELIJKE ACTIVITEITEN

De lock down die de regering heeft afgekondigd tot en met 17 januari 2021 heeft forse gevolgen voor onze kerkgemeenschap. Enerzijds mag er heel veel (tijdelijk, naar wij hopen) niet; anderzijds is de kerk en zijn kerkelijke activiteiten voor velen juist in deze periode als een "baken in de branding".

Toch heeft de kerkenraad moeten besluiten tot een aantal drastische maatregelen. Dit, om zoveel als mogelijk één kerkgemeenschap te blijven, maar anderzijds uit oogpunt van veiligheid voor bezoekers en medewerkenden en  (voor zover mogelijk) bewaking van de gezondheidsrisico's. Maar ook als voorbeeldfunctie én als blijk van solidariteit voor al diegenen die hard worden getroffen door deze crisis.

Zo worden alle "reguliere" kerkdiensten in deze periode zónder aanwezigheid van kerkgenagers gehouden en alleen uitgezonden via kerkdienstgemist (zie onder kerkdiensten).
Daarnaast treft u een aantal andere besluiten van de kerkenraad aan in een "extra Covid-MEERKONTAKT" , die u ziet als u op onderstaande link klikt.
Wij wensen u van hieruit - ondanks alle beperkingen en verdriet - toch een gezegende Kerst toe.
Uw Kerkenraad

/uploads/klant446/files/Mailing EXTRA COVID MK gemeenteleden gevolgen lock down dec 2020 - jan 2021- 2020-12-18.docx