Toename Covid-19 besmettingen en preek van de week Toename Covid-19 besmettingen en preek van de week
Beste gemeenteleden,
Vanwege de exsplosieve toename van het aantal besmettingen van het Covid-19 virus in de afgelopen weken heeft de regering dringende adviezen gegeven aan kerkgenootschappen over het wel of niet houden van kerkdiensten en zo ja, onder welke strikte voorwaarden om verdere verspreiding te voorkomen.
Als gevolg hiervan heeft de kerkenraad van de Protestantse gemeente Badhoevedorp-Lijnden besloten voorlopig geen kerkdiensten te houden. Wij vinden dit ontzettend spijtig, maar we vinden het risico voor u allen te groot om u toch bijeen te laten komen.

Zodra het enigszins mogelijk is zullen wij vanzelfsprekend de wekelijkse kerkdiensten weer gaan houden. U wordt daarvan natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.
In die tussentijd heeft Kick Koldewijn zich weer bereid verklaard ons wekelijks te voorzien van zijn "Preek van de Week". Zijn geestelijke voorbereiding op papier die u wordt aangeboden via deze website, maar ook wordt toegezonden via de mailinglijst die bij ons bekend is.

Graag vragen wij u om "om te zien naar elkaar" en vooral naar diegenen die geen internet hebben en ook geen mail kunnen ontvangen. Probeer diegenen in uw omgeving te voorzien van deze schriftelijke overdenking.
U kunt deze downloaden via ondersdtaande link.

Veel leesplezier gewenst en alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking,
Uw Kerkenraad.

/uploads/klant446/files/preek 655 Badhoevedorp Kick Koldewijn - 2020-10-25.doc