WEEK VAN GEBED 2019: ZET HET RECHT VOOR OGEN

"Recht voor ogen" is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek is van 20 tot en met 27 januari 2019.

Het thema haakt aan op de oproep om ‘recht te zoeken’ in het Bijbelboek Deuteronomium en is gekozen door de kerken in Indonesië. De kerken in Indonesië vinden het belangrijk het recht voor ogen te houden als basis voor eenheid. In hun land hebben zij ervaren hoe onrecht zorgt voor verdeeldheid en exclusiviteit. Dit terwijl de samenleving voorheen juist gekenmerkt werd door samenwerking en solidariteit.

Deze thematiek sluit prachtig aan bij de Week van Gebed voor de eenheid. De centrale Bijbeltekst van de Week van Gebed komt uit het boek Deuteronomium 16 vers 10-20. Een hoofdstuk waarin Gods voorschriften over festiviteiten als vanzelf overgaan in de opdracht om rechters aan te stellen en niets anders te zoeken dan het recht. Voor christenen in Indonesië is dat geen vreemde combinatie.

Voor dag-/avondprogramma, zie:
www.kerkeninhoofddorp.nl
of klik hier:
/uploads/klant446/files/Activiteiten van de Hoofddorpse Kerken - gebedsweek 2019.docx

Matinee concert Sloterkerk: MININMAAL MUSIC van PHILIP GLASS e.a.

Genieten van een  volstrekt uniek optreden van een al even uniek solo-concert op  een vleugel die bespeeld wordt door Feico Deutekom??

Dat kan en wel op zondagmiddag 10 februari 2019  om 15 uur in de Sloterkerk. Op het programma  staat o.a. werken  Arvo Part, Frahm, maar vooral van Philip Glass. Als enige Nederlandse pianist mocht Feico Deutekom in de Amsterdamse Melkweg samen met Glass optreden! Verder vormt hij een duo met de inmiddels zeer gevierde harpiste Lavinia Meijer.

Toegang: 10 euro, incl. consumptie na afloop. Reserveren: . Zie ook www.sloterkerk.nl  en www.feicodeutekom.com

datum en tijdstip 17-01-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP; HOE RELIGIEUS IS NEDERLAND NOG?
datum en tijdstip 25-01-2019 om 18.30 uur

KERKBALANS 2019: KERK ZIJN WE SAMEN! WE REKENEN GRAAG OP UW FINANCIELE BIJDRAGE!

Beste Gemeenteleden,
De enveloppe voor de kerkbalans is inmiddels weer op uw mat gevallen. Mocht u problemen hebben met invullen of met retourneren neemt u dan gerust contact met ons op.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Marijn Vis 06-1492 8440, Harm Jonker 06-2041 4745 en Foeke Dekker 06-2157 2847.

Lees hierover meer onder "College van Kerkrentmeesters".

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!
Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

EEN PAAR KEER PER JAAR OP KLEINE KINDEREN PASSEN TIJDENS DE KERKDIENST?!

Vindt u kleine kinderen ook zo leuk? En gunt u de ouders van deze kinderen ook dat zij in de kerk aanwezig kunnen zijn bij bijzondere diensten als Kerst, pasen, pinksteren, schoolkerkdienst en dergelijke?

Neem even contact op met ds. Bert Griffioen of Greet Boersma van de commissie Erediensten. Zij kunnen u zeker meer vertellen en ook ongetwijfeld enthousiasmeren. meer

KERKBALANS 2019: EEN GOEDE GELEGENHEID VOOR U OM TE OVERWEGEN UW JAARLIJKSE BIJDRAGE VAST TE LEGGEN

LEES HIEROVER MEER ONDER HET KOPJE "COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS".

Wij hebben voor uw gemak het formulier hierbij gevoegd.
 /uploads/klant446/files/Modelovereenkomst-periodiekegift-Kerkelijke-gemeente - 2016.pdf

Twijfelt u of weet u niet precies hoe dat moet?
Neem dan graag even contact op met de penningemeester van het CvK (Marijn Vis; 06-14928440). meer