KERSTMATINEE HAARLEMMERMEERS MANNENKOOR

KERSTMATINEE HAARLEMMERMEERS MANNENKOOR
Op zondagmiddag  15 december a.s. geeft het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ ( HMZV) een kerstconcert in kerkgebouw Joannes de Doper in Hoofddorp. Toegangsprijs € 10,-, kinderen € 5,-.  Aanvang concert 15:00 uur, er is geen pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij : Lex van Saarloos, tel 06  28132074, Ronald van Koolwijk, tel 020-6597677, Peter Roodenburg, tel 06 48857599 of bij de andere leden van het koor en/of online www.HMZV.nl 

Medewerking geven Annet Bootsman, sopraan en Klaas Koelewijn, piano en orgel. Algehele muzikale leiding: Roland Bosma
 
lees meer »
 
INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN

INFORMATIE OVER DE RAAD VAN KERKEN
De Raad van Kerken is een samenwerkingsverband tussen de verschillende geloofsgemeenschappen in Badhoevedorp en in Haarlemmermeer.
U treft hieronder dus informatie aan over de aktiviteiten die in Badhoevedorp worden georganiseerd door de RvK, maar ook vanuit het samenwerkingsverband in Haarlemmermeer.
 
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?

Kerk zijn, niet alleen op zondag, maar....IN ACTIE!
HOE "GROEN&GELOVIG" ZIJN WIJ?
Je hoeft niet katholiek te zijn om paus Franciscus sympathiek en wijs te vinden. Hij noemt zich naar Franciscus, de heilige van wie we de sterfdag allemaal kennen: Dierendag. Nee, de paus preekt niet voor de vogels, zoals die middeleeuwse Franciscus, maar hij schreef wel een haarscherpe én hartstochtelijke brief over hoe we omgaan met de natuur. Een vervelende brief is het ook. Want, zegt hij, ook onze gemeente moet zich ecologisch bekeren. ‘Nou nou. Is het echt zo erg?’
lees meer »