Agendapagina
« vorige  |  december 2018  |  volgende »

Woensdag 19 december 2018 EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
Locatie: Karavanserai
Tijdstip: 17.30 uur  - 21.00 uur

Bericht bestemd voor de fans van de Eetclub.
Ook op 19 december 2018 zwaaien om 17.30 uur de deuren van de Karavanserai weer open voor ons "eetcafé"!
We organiseren dan weer ons maandelijkse diner!

Als bijdrage in de kosten van de kerk is de menuprijs dit jaar voor een driegangen menu, inclusief 1 drankje en een kopje koffie € 7,50. Mocht u tijdens het eten nog een glas wijn of een frisdrankje willen drinken dan betaalt u per glas €1,50 extra.

Wij hopen er ook dit komende jaar weer heel gezellige en smakelijke eetpartijtjes van te maken! Voor de gezelligheid doen we een beroep op ú! Dat betekent óók dat u zich aan de openingstijden houdt. De deuren gaan om 17.30 uur open, dus niét eerder. Voor die tijd zijn we druk bezig met de voorbereiding. We hopen weer op sfeervolle uren met elkaar.

En aanmelden?
Dat doet u op 5 december 2018 bij:
Anneke de Jongh: Tel 6593339;  e-mail:
Nel Biemond: Tel 6594875; e-mail:

Zondag 30 december 2018 TOP 2000 KERKDIENST IN DE PELGRIMSKERK
Locatie: Pelgrimskerk
Tijdstip: 15.00 uur  - 17.00 uur

Er komt weer een Top2000 Kerkdienst in de Pelgrimskerk en wel op zondag 30 december om 15.00 uur.
Ds. Martijn van Leerdam uit Osdorp/Sloten zal deze dienst leiden. Ditmaal is er een live band, Ithaka, de band van de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.

Laat het een dienst van ons allemaal worden en stem mee!

Namens de voorbereidingsgroep,
Wilma van Andel

lees meer ยป

datum en tijdstip 15-11-2018 om 17.30 uur

EETCLUB (ELKE 3E DONDERDAG VAN DE MAAND, maar deze maand op WOENSDAG!))
datum en tijdstip 19-12-2018 om 17.30 uur

GEMEENTE AVOND OP MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

MAANDAGAVOND 12 NOVEMBER aanstaande vindt de GEEMENET AVOND plaats.

We nodigen u daarvoor van harte uit. Allereerst worden de jaarrekening 2017 en de begroting 2019 besproken.

Daarna komen aan de orde:
- verslag onderzoeksgroep materiële toekomst van onze gemeente;
- plan pastoraat en
- beamergebruik.

Informatie over de financiën van onze gemeente kunt u desgewenst na de diensten op 4 en 11 november meenemen van de tafel in de Stiltekapel.'

Juup Bosch,
scriba

NIEUWE BANKREKENINGNUMMERS VOOR DE KERK!

Als kerkelijke gemeente doen wij bancaire zaken met het SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer). En die stichting laat dat geldbeheer vanaf 1 november 2018 uitvoeren door de Rabobank (omdat de voormalige bankier hiermee stopt).

Voor de kerkelijke bijdragen, collectes en giften geldt vanaf 1 november 2018 het volgende bankrekeningnummer:

Protestantse Gemeente Badhoevedorp-Lijnden
NL16RABO0373715838

Harm Jonker
Voorzitter Kerkrentmeesters

LAAT JE EENS VERLEIDEN....... om een actieve(re) bijdrage te leveren aan ons gemeentewerk