vr 14 juni 2019

KLOOSTERWEEKEND 14-16 JUNI 2019.

Locatie:
 ABDIJ ONZE LIEVE VROUW VAN KONINGSHOEVE
Tijdstip:
 13.00 UUR

Voor de één is het een jaarlijkse ervaring, voor de ander een eerste of een hernieuwde kennismaking. Voor iedereen geldt dat het verblijf in een stilteklooster, waar stilte en een sobere levensstijl kernwaarden zijn, een waardevolle en spirituele ervaring is.
Voor een weekendverblijf in een klooster is veel belangstelling. Kloosters worden steeds meer en vaker bezocht. De kloosters zijn snel vol geboekt en daarom is een maximale groepsgrootte vastgesteld. Het is dus noodzakelijk om ruim op tijd te reserveren en zelfs dan is de keus nog vaak beperkt.

De abdij Onze lieve Vrouw van Koningshoeven, een trappistenklooster in Berkel-Enschot (bij Tilburg).
In dit bijzondere klooster zijn we al eerder te gast geweest. Het is een unieke plek waar rust en contemplatie bovenaan de agenda staat. Een paar mensen hebben al laten weten graag mee te willen, maar er is nog ruimte.

Mocht u erover denken om ook een weekend het kloosterleven te ervaren en deel te nemen aan het koorgebed van de monniken, dan geven we u nog even de datum door van 14/16 juni, zodat u er met uw planning rekening mee kunt houden. Voor de deelnemers houden we op verzoek van de gastenbroeders vooraf een informatiemoment, zodat iedereen op voorhand duidelijk wordt geïnformeerd over de eigenheid van de abdij.

MATINEE CONCERT SLOTERKERK M.M.V. DAVID SCHLAFFKE
datum en tijdstip 12-05-2019 om 15.00 UUR

datum en tijdstip 16-05-2019 om 17.30 uur

KERKCAF√Č BADHOEVEDORP - WIE EN WAT IS EEN VERRASSING
datum en tijdstip 17-05-2019 om 18.30 uur

KLOOSTERWEEKEND 14-16 JUNI 2019.
datum en tijdstip 14-06-2019 om 13.00 UUR