ma 18 maart 2019

Pelgrimskerk - ontmoetingsruimte
Tijdstip:
 15.00 UUR  - 16.30 UUR

In onze oecumenische vieringen gebeuren soms dingen waar je meer van zou willen weten, of zou moeten begrijpen om het te kunnen waarderen.
- Wat betekent de Godslamp en wat de Paaskaars?
- Hoe wordt omgegaan met de Bijbel?
- Hoe worden de lezingen gekozen?
Er is veel te vragen.
Kort gezegd: „neem ons wat meer mee‟ in de manieren van denken en doen in de liturgie.

Voor een kopje koffie wordt gezorgd en de toegang is vrij voor iedereen, maar als u een vrijwillige bijdrage hebt dan wordt die natuurlijk op prijs gesteld als tegemoetkoming in de kosten.

datum en tijdstip 21-03-2019 om 17.30 uur

KERKCAFÉ BADHOEVEDORP - HET VERBINDEN VAN UITERSTEN