“Pelgrimskerk 2025” en de gevolgen voor de begroting voor 2020

Zoals eerder op www.pelgrimskerk.org en in Meerkontakt aangegeven, heeft de kerkenraad op 9 september 2019 de “werkgroep Pelgrimskerk 2025” gevraagd het vervolgonderzoek naar de mogelijkheden van (ver)nieuwbouw van een ruimte voor onze kerk en de mogelijkheden voor een deel van het terrein en gebouw te willen coördineren en begeleiden.

Zoals ook eerder aangegeven zal de werkgroep haar best doen in het seizoen 2019/2020 te komen tot concretere advisering over de mogelijkheden die wij hebben met onze gebouwen en terrein.
Namens CvK en kerkenraad
Harry den Arend/Harm Jonker

EEN NIEUW BIJBELBLAD VOOR KINDEREN! EEN NIEUW BIJBELBLAD VOOR KINDEREN!
Alef is hét nieuwe Bijbelblad van het NBG speciaal voor kinderen.
Met een spannend Bijbelverhaal, antwoorden op bijbelvragen, weetjes over Bijbelse personen, puzzels en proefjes komt in dit kindermagazine de wereld van de Bijbel dichtbij.
U kunt een gratis proefexemplaar aanvragen via https://www.bijbelgenootschap.nl/alef/vraag-een-gratis-proefexemplaar-aan